Binance Lists Wrapped-BItcoin (WBTC) Midt i den raskt voksende DeFi-hypen

Desentralisert FInance har ganske enkelt dverg den forrige ICO-hypen, med sin eksepsjonelle 15 ganger vekst, nå har et økende antall blokkjeder og krypto-børser satt siktet på DeFi. En av disse er den verdensberømte Binance, som listet to denne måneden. En av disse er Bitcoin Revolution.

Binance, en av de mest gjenkjennelige kryptobørsene, med den høyeste andelen av handelsvolumet, jager den pågående DeFi-hypen

Binance har nylig kunngjort oppføringen av et annet Defi-token, brukt til sikkerhet, kalt Wrapped-Bitcoin (WBTC). Denne oppføringen blir sett på som Binance som utnytter den økende etterspørselen etter token så vel som for DeFi-tokens.

Wrapped-Bitcoin er en ERC-20-basert token- enhet som skal brukes som en form for sikkerhet i defi-økosystemet. I henhold til kunngjøringen fra børsen ville WBTC-token være tilgjengelig for tråkk på børsen fra 31. august. Verdien av WBTC er knyttet til verdien av en bitcoin.

WBTC-token var et samarbeid fra store defi-spillere i rommet, inkludert BitGo, Ren, Dharma, Kyber Network, Compound , MakerDAO og Set Protocol. Målet bak å skape WBTC-token var å tilby mer likviditet i defi-økosystemet.

WBTC-token er oppført mot Ethereum og Bitcoin for handel, og brukere på plattformen kan begynne å investere og handle umiddelbart.

Hvordan vil WBTC fungere?

Decentralized Finance (Defi) har blitt snakk om kryptoverdenen i 2020 ettersom markedet vokste eksponentielt i løpet av første halvdel av 2020. Defi-protokoller bruker Collateral Debt Position (CDP), der brukere kan sette Ether- eller ERC-20-baserte tokens som sikkerhet og ta ut lån i en stablecoin.

Da populariteten til defi-økosystemet vokste, og flere investorer begynte å våge seg inn i økosystemet, ble likviditet et problem. Som et resultat begynte de store aktørene å lete etter forskjellige måter å tilby likviditet på, og ERC-20-token oppsto som det beste alternativet.

WBTC ble snart ganske populært blant investorer, og på et tidspunkt var mengden innpakket bitcoin låst i defi-protokoller betydelig mer enn mengden bitcoin i lynnettverket.

Binance har vært kjent for å erobre alle aspekter av kryptoøkosystemet, og har bevist sitt preg både på spotmarkedet og futureshandelsmarkedet. Gitt den økende interessen for utveksling i defi, ville det ikke være en stor overraskelse hvis Binance fremstår som en av nøkkelaktørene i nær fremtid for defi-økosystemet.